4.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKolm väga vahvat rekordiomanikku Kuustest

Kolm väga vahvat rekordiomanikku Kuustest

Klassipilt.Tulevased Kuuste kooli vilistlased – tänased lõpetajad – on väga vahvad tegelased. Igaüks on isiksus omaette.

Klassipilt.Tulevased Kuuste kooli vilistlased – tänased lõpetajad – on väga vahvad tegelased. Igaüks on isiksus omaette.

Angelikaga kohtusin ma alles 9. klassi sügisel, kui ta taas meie kooli õppima asus. Ta on alati rõõmsameelne, abivalmis ja jutukas – neiu, kellega juba igav ei hakka, ei kellelgi ja ei kunagi.

Angelika on väga seltsiv ja sõbralik. Juba esimestes tundides olid meil pikad vestlused, justkui oleks aastaid teineteist tundnud, ei mingit võõristamist.

Tänu Angelikale sai ka Hedi omale lõpuks klassiõe.

Hedi on väga tubli spordineiu, ta on käinud igal aastal ka kergejõustikuvõistlustel kooli esindamas. Olgu tegemist 60 või 100 m jooksuga, kaugushüppega või kuulitõukega, Hedile on üsna raske vastast leida. Tänu sellele on kooli parima naissportlase tiitel viimastel aastatel antud Hedile.

Hedi on ka väga aktiivne osaline kooliürituste korraldamises. Meie koolielu on põnevamaks muutnud playback show´d, volbripäeva matkamäng noorematele õpilastele ja ööorienteerumine suurematele. Kusjuures viimase ürituse juures oli Hedi ka üks suurepärase matkasupi keetjatest ning ta oli võistlejaid teele saatmas ja ka finišis vastu võtmas.

Ei ole tegemist, kuhu Hedit ei jaguks.

Martini kohta võib öelda: vaga vesi, sügav põhi. Kui muidu on Martin selline rahulik noormees, siis on hetki ja situatsioone, kus tema ütlused tabavad otse naelapea pihta.

Martin on väga usaldusväärne poiss. Ööorienteerumisel vastutas Martin ühe kontrollpunkti eest, olles nõid Martini rollis.

Martin koos tüdrukutega tekitas kevadisel kasside ristimisel 8. klassi õpilastes hirmu äratava tunde, et neil tulebki aknast alla hüpata. Ja vedas osavalt ninapidi õpetaja Kaido Marki, pannes ta tassist pinksipalli välja puhuma, kuigi tegelikult oli seal hoopis jahu.

Ma võin julgelt öelda, et meie kooli 61. lennu kangelased on omamoodi rekordiomanikud. Nimelt on neil olnud kõige rohkem klassijuhatajaid. Angelika alustas oma kooliteed õpetaja Tiiu Sumbergi juhendamisel. Hedi ja Martini esimene klassijuhataja oli õpetaja Milli Kahre. Edasi olid õpetajad Külli Karo, Virge Valdmaa, Anneli Erdfeld, Imbi Soa ja viimasena allakirjutanu.

Soovin selleaastastele Kuuste kooli lõpetajatele, minu armsale pisikesele klassile suuri unistusi ja nende täideminemist!

Klassijuhataja Inga Kurgjärv

Loetumad