9.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKallis vallaelanik!

Kallis vallaelanik!

Küünla süütamineTaas on käes detsembrikuu ja uus – 2013. aasta „hoiab juba linki peos, oodates õiget aega sisseastumiseks“.

On aeg vaadata tagasi lõppevale aastale, seada sihte ja eesmärke saabuvaks aastaks.

Majanduses on olnud viimastel aastatel keerulised ja rasked ajad. Kindlasti on see mõjutanud meie kõigi elu-olu. Pingsamalt oleme pidanud arvestama oma majanduslike võimalustega, loobuma ehk mõnegi oma soovi täitumisest.

Kuid vaadates ajas tagasi, tõdeme siiski rohkemal või vähemal määral elu edenemist. Üha enam tekib juurde ilusaid kodusid ja korrastatud hooneid.

Usun, et tunneme heameelt Kambja spordihoones ja Kambja saunas tehtud suuremast remondist. Kuuste lasteaia lastel on nüüd avaram mänguväljak rohkemate mänguvõimalustega. Kambja lasteaia köögist tõmbab uus ventilatsioon välja varem hoonesse levinud toidulõhnad. Pikksaare telkimisala Pangodis läbis uuenduskuuri, lisandusid laste vabaaja rajatised. Aarike hooldekeskuse veepumbajaam rekonstrueeriti ja üks hoone soojustati. Tõsine ehitus käib Kodijärve hooldekodus, kus 2013. aasta esimeses pooles valmib klientidele viis uut majutushoonet.

Suurele osale valla territooriumist hakkab paigaldatav valguskaabel võimaldama kaasaegseid digitaalteenuseid.

See on ainult osa aasta jooksul vallas tehtust. Oma töö ja panus valla elu edendamisse on igal elanikul ja ettevõtjal.

Lõppev aasta on tähendusrikas ka selles osas, et meie vallas on nüüd rohkem kui 2600 elanikku. Väga rõõmustav on seegi, et meie valla peredesse on sündinud sel aastal juba 39 last.

Üheks elu edasiviivaks teguriks on rahulolematus. Alati saab teha paremaks ja paremini. Usun, et uuel aastal saame valla poolt hooldatavatele teedele suunata rohkem vahendeid, et taastuks vallateede majanduslanguse-eelne tase. Tööd ootavad Kambja lasteaia hoones ja territooriumil, Kuuste koolis, Unipiha koolis jne – sellel loetelul polegi lõppu.

Tänan vallarahvast, vallavolikogu ja oma meeskonda panuse eest valla elu edendamisse. Tänu usalduse, koostöö ja ühiste tegemiste eest.

Tundkem rõõmu tehtust ja lähedastest.

Seadkem mõtetes sihte paremasse tulevikku.

Tervist ja õnne teie kodudesse!

Rahulikku jõuluaega!

Teie vallavanem Ivar Tedrema

Eelmine
Järgmine

Loetumad