4.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKoolitus aktiivsetele inimestele

Koolitus aktiivsetele inimestele

Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liit (EMSL) korraldab tänavu Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) toel koolituse alustavatele MTÜdele. Koolitusprogrammi viib läbi EMSL koostöös maakonna arenduskeskusega.

Koolituse läbinud saavad põhjaliku ülevaate sellest, millist mittetulundusliku organisatsiooni vormi valida, missugused on õigussuhted ning asjakohased seadused, juhendi MTÜ loomiseks ja lepingute vormistamiseks, maksude ja raamatupidamise korraldamiseks, aruandluseks ja igapäevaseks tegevuseks. Õpetatakse, kuidas oma organisatsiooni arendada, inimesi motiveerida, rahastamist leida ning millist tuge pakuvad maakondlikud arenduskeskused. Lisaks kuulub koolitusse üldhariv teave ühiskonna toimimisest ja kolmanda sektori osast selles ühiskonnas.

Programmi toetab EAS, osalustasu on 300 krooni, mis sisaldab koolitusmaterjale ja kohvipause.

Tartus toimub koolitus 22. kuni 24. maini. Lisainfo ja registreerimine: eesti keeles http://www.ngo.ee/12828 ja vene keeles http://www.ngo.ee/12881

Loetumad