9.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivVäärtustest meis endis ja meie ümber

Väärtustest meis endis ja meie ümber

Persoon.Kersti Kivirüüt ja Eha Jakobson pälvisid tunnustuse väärtuskasvatuse edendajatena

Maavalitsus kutsus Tartumaa tublimad haridustöötajad ja elukestva õppe edendajad kontsertaktusele „Väärtused meis endis ja meie ümber“.

Maakonna silmapaistvaid pedagooge ja haridustöötajaid tänasid ning õnnitlesid maavanem Reno Laidre, Tartu linnapea Urmas Kruuse ning maakonna omavalitsusliidu juht Aivar Soop.

Kontsertaktus, mille ava- ja lõpusõnad lausus Kambja Ignatsi Jaagu kooli direktor Enn Liba, toimus Kaitseväe Ühendatud õppeasutuste saalis oktoobrikuu viimasel reedel. Väärtuskasvatust käsitleva sõnavõtuga püüdis tunnustatute tähelepanu peaministri nõunik Ants Laaneots, muusikalist meelehead pakkusid Tõnis Mägi ja Kärt Johanson.

Enam kui kolmekümne Tartumaa kooli- ja lasteaiaõpetaja seas pälvis tunnustuse ka Laine Välbe Kammeri koolist.

Väärtuskasvatuse edendajatena leidsid esiletõstmist Unipiha algkooli juhataja Eha Jakobson ja Kuuste kooli õpetaja Kersti Kivirüüt.

Autasusid andis üle ka Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsiooni Andras esindaja: Laura Asu – Tartumaa aasta õppija 2012, Kristel Vaino – Tartumaa aasta koolitaja 2012, Eesti Töötukassa Tartumaa osakond – maakonna koolitussõbralikum organisatsioon 2012.

Pidulikul koosviibimisel anti üle ka Tartu kultuurkapitali tunnustused (aastapreemiad ja enesetäiendamispreemiad) ning Tartu Zonta klubi stipendium.

Loetumad