Nurmepesa ja Rübliku spordipäev

135

Euroopa spordi- ja tervisenädala raames toimus taas Ülenurme Nurmepesa ja Tõrvandi Rübliku lasteaia ühine spordipäev „Liikudes võidad alati!“.

Seekord toimus spordipäev Rübliku lasteaia õuealal. Rüblikust võtsid osa kõik kuus rühma, ka kõige väiksemad tegid jõukohaselt paar jaama läbi. Nurmepesast võttis osa neli rühma, kõige pisemad sportisid teisel päeval enda lasteaia õuealal.

Spordipäeval osales umbes 180 last. Teist aastat järjest said lapsed läbida spordiklubi Akros poolt organiseeritud ülipõneva takistusraja ja kõndida tasakaalulindil ehk slackline’il. Lisaks said lapsed oma oskusi ja võimeid proovile panna seitsmes erinevas jaamas, mille omanäolised ja lõbusad lahendused mõtlesid välja liikumisõpetajad Jelena Jõgi ja Ebe Kalja. Emotsioone pakkus teatevõistlus, kus mõõtu võtsid kahe lasteaia lapsed omavahel. Lapsed said osalemise eest punased EOK tervisenädala seljakotid ja diplomid.

Ebe Kalja

Kino maale