Kambja valla ettevõtjad osalevad Elva elamusfestivalil

1309

22. augustil toimuval Elva elamusfestivalil tutvustavad Kambja valla ettevõtted oma käsitöötooteid.

Raimond Käsi tootevaliku hulgas on pannilabidad, jalapingid, küünlajalad, veinipudelihoidjad ja palju muud. Ülenurme käsitöö- ja rahvuskultuuri selts Nurmenukk valmistab põrandavaipu, heegeldatud mänguasju, ehteid, vilditud salle jms. Schefferwood OÜ tutvustab oma kokkupandavaid aiamööbli komplekte. 

Kaspri talu, kes tegeleb hobipõllumajandusega, tutvustab elamusfestivalil oma talust saadud toodangut: maavillaseid ja peenvillaseid lõngu, lambanahkasid, mett ja erinevaid meetooteid. Festivalikülastajad saavad kätt proovida villa kraasimises ja lõnga ketramises. 

Mäepealse talu ravimtaimed.

Mäepealse taimetalu tutvustab oma kogutud ja kasvatatud ravimtaimedest valmistatud mahedaid taimeteesid. 

Kristiina Kärkkanen tutvustab enda valmistatud looduslikke käsitöösalve ja kreeme ning muid kehahooldusvahendeid. Samuti pakutakse külastajatele lõõgastavat massaaži. 

Tordiabi

Kui plaanid torti valmistada, siis leiad kõik torditegemiseks vajaliku ühest kohast – Tordiabi käest. Nende tootevalikus on suhkrust ja vahvlist tordikaunistused erinevateks tähtpäevadeks, kondiitri töövahendid, suhkru-/ vahvlipildid ja erinevad peotarbed nagu näiteks tordiküünlad ja lauakaunistused. Festivalil on võimalik osaleda küpsise kaunistamise töötoas, kus kasutatakse kaunistamiseks erinevaid söödavaid dekoore.

Haava kõrts

Kambja valla maitseelamuste eest hoolitseb Haava kõrts, kes pakub elamusfestivalil muuhulgas suitsujuustusuppi ja erinevaid kooke ning jäätist. 

 

 

Elva elamusfestivali leiad aadressilt:

Elva Elamusfestival 2020

Kino maale
EelmineGalerii: Kambja valla ettevõtjad autovabaduse puiesteel
JärgmineLeitud kõlar