Naiskodukaitse korraldab sel kevadel 17. – 19. mail koormusmatka Tartumaal, millest võtab osa 150 inimest.

Koormusmatk on Naiskodukaitse sõjalis-sportlik luurevõistlus, millest võtavad osa kõikide ringkondade (maakondade) 4-liikmelised võistkonnad. Selle eesmärk on kontrollida võistlejate sõdurioskusi ja –teadmisi ning välja selgitada parim võistkond, kes suudab täita püstitatud ülesandeid suure füüsilise koormuse ja vaimse pinge tingimustes.

17. – 19. mail toimuv koormusmatk toob endaga kaasa Kaitseväe vormis võistkondade ja korraldajate ööpäevaringse liikumise Kambja ja Kastre valla metsades ja teedel alates reede hilisõhtust kuni pühapäeva lõunani. Rada algab Pangodi järve lähistelt ning lõpeb Sillaotsa kooli juures. Laskeülesanne viiakse läbi Uniküla lasketiirus 19. mai hommikul kell 7.00-11.00.

Naiskodukaitse palub kõigil kaaskodanikel olla sel perioodil tavapärasest tähelepanelikum ümbritseva suhtes ning takistada oma koduloomade kaasajooksmist võistkondadega.

Täname teid kannatlikkuse eest! Oma mõistva suhtumisega aitate kaasa võistluse kordaminekule ja laiapindse riigikaitse arengule.

Naiskodukaitse on üle-eestiline vabatahtlik naisi koondav Kaitseliidu osa, mis annab oma panuse riigikaitsesse ja ühiskonna arengusse läbi Kaitseliidu tegevuses osalemise, kodanike harimise ning isamaaliste traditsioonide hoidmise. Praeguse seisuga on Naiskodukaitses üle Eesti enam kui 2500 liiget.

Kui tekib küsimusi Naiskodukaitse või koormusmatka kohta, pöörduge julgelt lisainfo saamiseks: tartu@naiskodukaitse.ee või alates 29.04.2019 tel +372 511 3823.

Kino maale
EelmineAeg on valmistuda pindalatoetuste taotlemiseks
JärgmineEmadepäeva amplimüük