Septembrist algab võimlemisklubi Rütmika Ülenurme uus hooaeg

2118

Võistlusrühmad on juba uut hooaega alustanud ning ettevalmistused peagi saabuvateks võistlusteks käivad, aga kõige pisemate võimlemishuviliste vastuvõtt algab meil septembrist.

Ootame uusi huvilisi 4-5-aastaste ja 6-8-aastaste rühma. Kui laps on noorem kui 4 aastat, aga soovib juba väga trenni tulla, siis tulge ikkagi julgelt proovima!

4-5-aaastaste rühma treeningud toimuvad esmaspäeviti ja neljapäeviti kell 17.30-18.30 Ülenurme gümnaasiumi spordihoone matisaalis. Esimene treening on 3. septembril.

6-8-aastaste rühma treeningud toimuvad teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval kell 18.30-19.30 samuti Ülenurme gümnaasiumi spordihoones võimlemissaalis. Esimene treening on 2. septembril.

Treeningute ajad võivad meil veel natuke muutuda, seetõttu küsige kindlasti meilt täpsemat infot.

Sügisest alustavad VK Rütmika Ülenurme võimlemise huviringid ka Tõrvandi, Eerika ja Ülenurme lasteaias, kus on oodatud kõik võimlemishuvilised juba 3. eluaastast alates ja oodatud on nii tüdrukud kui ka poisid!

Kui oled juba varem võimlemisega tegelenud ja otsid uut rühma, siis meie mini- ja lasteklassi rühmadega on samuti võimalus liituda.

Meie klubi tegemistega saab kursis olla nii kodulehe www.vkylenurme.ee kaudu kui ka Facebooki lehel VK Rütmika Ülenurme.

Huvi korral võib meile ka kirjutada aadressile vkylenurme@gmail.com või helistada tel 5649 3901.

Ootame kõiki võimlemishuvilisi võimlema!

MARGOT VÕSOKOV,
VK Rütmika Ülenurme treener

Kino maale
EelmineKoerte ja kasside vaktsineerimine marutaudi vastu
JärgmineÕnnemaal tegutseb uus noorsootöötaja