Hannes Haugasmägi

Mina ja noortekeskus

856

Mina olen Hannes Haugasmägi ning sooviksin jagada teiega, kuidas olen olnud seotud MTÜ Õnnemaa noortekeskusega.

Olin noortekeskusega aktiivsemalt seotud umbes seitse aastat, mille vältel osalesin erinevates projektides ning Kersti Leisi toetusel olen kirjutanud kaks projekti ja pakkunud tuge ühele nooremale grupile projekti kirjutamisel. Nende aastate jooksul olen näiteks osalenud taaslavastuses „Kevade” filmimisel, kus mul oli au mängida Imelikku, meile antud osad õppisime selgeks Ülenurme noortekeskuses ning seejärel sõitsime filmivõtetele Palamusele. Antud lühifilmi salvestuse saime kingitusena endale ja kellel huvi, võib seda praegugi noortekeskuses näha. Osaletud sai ka erinevatel spordivõistlustel ja mitmetel teistel toredatel üritustel.

Noortekeskuses osalemine on mulle kindlasti andnud julgust suhelda erinevate inimestega ning andnud vajalikke teadmisi eluks. Olen tänu noortekeskuse tegemistes osalemisele leidnud endas oskuse näha asju ka läbi teiste silmade vaadates ning erinevate probleemide lahenduste leidmine on muutunud tänu aktiivsele osalemisele kiiremaks. See on oskus, mida ma olen õppinud erinevatest üritustest ning ka paljude sündmuste korraldusmeeskondades olles.

Soovitaksin noortel osaleda noortekeskuse üritustel, sest asja ajavad oma ala professionaalid ning nendelt on väga palju õppida ja kõrva taha panna, samamoodi tekib noortekeskuses ühtsustunne, mida oma hilisemas elus saaksid sissesulandumiseks kasutada. Areneb noore inimese silmaring ning kes teab, äkki oledki just sina see, kes kirjutab järgmise projekti ning kaasab sinna palju teisi noori!

Üldiselt oli minu kogemus MTÜ Õnnemaa noortekeskusega väga lahe ja õpetlik ning soovitan seda kõigile noortele.

Kino maale
EelmineMerit Leiman ja Grete Anete Karpov
JärgmineMerli Sild